Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2015 12:06 - Да си припомним "справедливата" революциЯ на украинскиЯ народ С ПОМОЩТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: pravda Категория: Други   
Прочетен: 1502 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 10.05.2015 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви припомня сърцераздирателното видео,което "разстърси"социалните мрежи
/видео 1/
Какво казва тази млада революционерка:

"Искаме да бъдем свободни от политиците, които работят само за себе си,които са готови да стрелят..."

На практика,обвинените за стрелбата БЕРКУТ бяха оневинени,но истинските виновници така и не бяха посочени от новите управляващи.Защо не бяха потърсени виновнците?!Защото това означава да посочат самите себе си или господаря САЩ.
Новите политици пък бяха назначени директно от Вашингтон,което се потвърди и със скандалния телефонен разговор между В.Нюланд и американския посланик в Укр.

Няма да се спирам изцяло на поропагандното блудкаво текстче в което думите "free"и""freedom" са употребени 7 пъти за да може хубаво да се набие в главите на хората и те като зомбита да повтарят тази вече изхабена от американците дума!!!Думите на полуразреваната гледаща тъжно украинка,че те "не са варвари"не се потвърдиха.На клип 2,отново ще видите "мирните"протестиращи,а клането в Одеса доказа,че са по-зли и от варварите.Майдановците са оказаха истински фашисти!

Ето интересната част.Още от пръв поглед,трогателния клип напомня никсобюджетен американски патриотичен филм.Да проверим кой е снимал видеото предназначено за широката общественост:

image


За наше удобство,хората са дали и директен линк към сайта си:
http://awhispertoaroar.com/

Да видим кой стои и зад този проект:

image

Бърза справка в гугъл ни дава нужната информация кой е този LARRY DIAMOND

image




О!Каква бляскава кариера!"Политически социолог и водещ съвременен учен в областта на изучаването на демокрацията"!Сред постиженията на въпросния продуцент е построяване на технологична общност между площад Тахрир/Кайро/и Силиконовата долина/Калифорния/."Тази общност е изцяло фокусирана върху подпомагане мобилизаренто на протестиращите в Египет,което в крайна сметка доведе до свалянето на президента Мубарак"

Даймънд е служил като съветник на множество правителсвени и международни организации,включително държавния департамен на сащ,световната банка и амриканската агенция за международно развитите.

Накратко поропгандни клипчета снимани от американски съветници,се опитват да убедят света,че майдановците са млади,усмихнати хора,милеещи са свобода в комбинация с недоказани обвинения към Русия.Тази издишаща от самото й надуване теория,бе подхваната и от проститутските медии,а безкрайно невежите и не можещи да се отърват от завистта си към Русия лешояди,не спират да вярват на"теорията" дори когато сащ признаха за налятите 5 мрд в Укр.








Гласувай:
12



1. bliz - Много жалко...
10.05.2015 15:56
Как Русия "проспа" тези пагубни тенденции и процеси за случващото се в Украйна? Не знаеха ли какво става, нямат ли разузнаване, че нещата са сериозни, финансово подпомагани от САЩ? Душите на тези хора са безвъзвратно загубени за руската кауза. Русия трябваше да противодейства през годините, а не великодушно да чака "завръщането на блудния син" от само себе си .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pravda
Категория: Други
Прочетен: 241067
Постинги: 107
Коментари: 497
Гласове: 834
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031