Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2014 15:12 - Александър Сурталов отговаря на русофобите,които цитират Левски
Автор: pravda Категория: Други   
Прочетен: 3686 Коментари: 10 Гласове:
13

Последна промяна: 03.09.2014 15:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Дяволът чете евангелието 
Сред истеричните русомразци стана модерно да се цитират думите на Васил Левски от негово писмо до Любен Каравелов, с което искат да заклеймят руснаците и да внушат, че всеки, който защитава руската политика, трябва да бъде жестоко наказан. "Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурко? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.” Искам да попитам тези русофоби, които четат историята както им е угодно, ползвайки я единствено с цел да заклеймяват, но не и да се поучат от нея, какво би казал Левски, ако беше видял избиването, затварянето и унищожаването на културата на американския континент? Какво би казал Левски, ако беше видял как САЩ, НАТО и техните сателити нападат и разрушават която си поискат държава по земята? Какво би казал Левски, ако беше видял как САЩ и Англия бомбардират София? Какво би казал Левски, ако беше видял как САЩ бомбардира Югославия с необогатен уран? Какво би казал Левски, ако беше видял как руснаците дават милиони жертви, за да освободят света от миризливия нацистки ботуш? Какво би казал Левски, ако те види теб сега как се продаваш на запада, който въоръжи османците, за да удавят в кръв Априлското въстание? Какво би казал Левски, ако беше видял как всичко постигнато от българския народ е унищожено или продадено? Какво би казал Левски, ако беше видял как ти с лека ръка продаваш земята на България? Какво би казал Левски, ако беше видял как българските децата не могат да отидат на лекар? Какво би казал Левски, ако беше видял как сатаната върлува в българското училище и университет? Какво би казал Левски и ти би ли го цитирал? Ти, русомразеце, четеш думите на Апостола, както дяволът чете евангелието и нямаш никакво право да го цитираш!

Автор:

Александър Сурталов

Източник:
http://www.yatoto.com/posts/93247?resolved=true






Гласувай:
15



1. pravda - Това е и моето наблюдение. В посл...
03.09.2014 15:14
Това е и моето наблюдение.В последно време,неспиращите да крякат"демократи"се опитват да убедят обществото,че българските революционери не са гледали с добро око на Русия и дори са били в конфликт с тях.Следващата стъпка на"демократите"е да ви убедят,че българските революционери,често са отскачали до САЩ за помощ от янките и че цялата българска история е комунистическа пропаганда и че не трябва българите да са благодарни на Русия за Освобождението поради няколко причини:
1.Българите са живяли спокойно по време на османското присъствие!/или както комунистите му казват-робство/
2.Било е много отдавна.
3.Българите са можели и без руската помощ да се отърват от османското присъствие.
4.Руснаците са изяждали кокошките на бабите по селата.

И една много важна причина:

5. Русия е освободила България НАРОЧНО!

Със сигурност има още много причини да бъде мразена Русия,ако питате видимо непрокопсалия и необразован aboychev,фашизирания манаф josarian,
лудовклюбения в САЩ-vmir,бившия агент на ДС-andreshko и продаващата се на европазара псевдожурналистка angpiskova.
цитирай
2. lyubomircholakov - Отдавна е установено, че въпрос...
03.09.2014 16:00
Отдавна е установено, че въпросното "писмо" е фалшификат, сътворен от русофоба-масон Захари Стоянов и пласиран по-нататък от русофобската пропаганда. Не си заслужава да се коментира. Дори и самите русофоби гледат много-много да не наблягат на него, защото, когато им поискаш оригинала, стават много мълчаливи.
Колкото до това, дали сме могли да се освободим и без Русия - ами, нали сме се опитали през април 1876. С две черешови топчета. Знаем резултата.
Действителността с нейните факти и резултати е най-добрият аргумент.
Русофобите са просто комплексирани хорица с гладки мозъци, които обичат робството - независимо дали турско или американско, обичат да се кланят на оня, които ги бие и мразят онзи, който им предлага свобода.
Жалки човечета са, но, в интерес на истината, не заслужават съчувствие, защото демонстрират най-тежкия възможен грях - неблагодарността.
В заслеплението си дори не виждат, че любимият им Запад умира, бива завладяван от пришълци и нашественици от Африка и Азия, и повлича и България със себе си.
Просто русофобите мразят България, мразят християнството и Православието - а понеже Русия е единствената останала силна християнска държава, мразят и Русия. Това е ключът към тяхната психопатия.
цитирай
3. pravda - "Русофобите са просто ком...
03.09.2014 17:20
"Русофобите са просто комплексирани хорица с гладки мозъци, които обичат робството - независимо дали турско или американско, обичат да се кланят на оня, които ги бие и мразят онзи, който им предлага свобода."
По-точно определение от това,здраве му кажи!
А за писмото-ясна е работата.

Благодаря за включването,Чолаков!
цитирай
4. merlin68 - По същия тертип има изработена и ...
03.09.2014 17:31
По същия тертип има изработена и една статия, която постфактум се приписва на Раковски. За съжаление интересите за власт и за облаги са се развихрили още след Освобождението, и още от тогава има лоши примери в тази насока.
цитирай
5. freeoldmen - Господин Чолаков, както обикновено,
03.09.2014 21:05
блестящо изказа есенцията- споменатите негодници мразят народа си, и ненавиждат обикновените хора, затова не могат да понесат България да има силен съюзник.
Не случайно всички горещо защитават провалилите се неолиберални "ценности", за които унищожението на един народ е просто част от баланса "приходи-разходи"...
цитирай
6. анонимен - Поздрави ,г/н Чолаков за анализа..
03.09.2014 22:11
и на авторката за достойната позиция и...защита ..
цитирай
7. pravda - "За съжаление интересите за ...
04.09.2014 09:40
"За съжаление интересите за власт и за облаги са се развихрили още след Освобождението"

Напълно си прав!
И тези"интереси"не са се променили с годините.
цитирай
8. pravda - 5. freeoldmen
04.09.2014 09:43
Много точно допълнение правиш!!


"неолиберални "ценности"унищожението на един народ е просто част от баланса "приходи-разходи"
цитирай
9. pravda - 6. maleidi46
04.09.2014 09:44
Благодаря за подкрепата,лейди!
цитирай
10. анонимен - В ония времена българите са гледали ...
04.09.2014 14:49
В ония времена българите са гледали към Русия, просто защото е нямало кой друг да ги забележи. Така, че всякакви спекулации по тоя въпрос са недопустими. А Захари Стоянов си и кариерист и нагаждач, точно като съвременен седесар. Няма какво да го коментираме изобщо.
цитирай
11. jelezov - Проблемът за историята и настоя...
13.09.2014 16:25
Проблемът за историята и настоящето на българската РУСО ФИЛИЯ И ФОБИЯ, освен всичко друго, е и много обширен. Затова тук накратко ще се спра само на два негови аспекта:
1. Българската русофилия, поне в европейски план, е уникално духовно явление. Надали има друг народ, който така дълбоко и безкористно да обича свой по-голям братски народ. Русофобията ни също е уникална. Чърчил например отбелязва, че в Европа няма друг народ, който за по малко от век да е воювал два пъти срещу своя освободител.
2. През втората половина на 19 в. в Европа няма държава с освободителна външна политика. Всички се надпреварват в колонизацията на света. Особено силни са апетитите към обширната Османска империя, която възприемат като умираща. Стремежът на Российската империя да завоюва "Проливите" е обясним и точно толкова "морално оправдан", колкото и политиката на другите Велики сили. Възможно ли е тогава, Руско-турската война от 1877-78 г. да е и завоевателна, и освободителна? За разсъдъчното мислене, основано на формалната логика, това е невъзможно, е оксиморон. Затова едни я възприемат като само освободителна, а други като само завоевателна. Разумът отсъжда: тя е завоевателна, доколкото Россия завоюва чужда територия. И е Освободителна, защото: първо, действително бива освободен от робство един братски славянски и православен народ. Второ, руската общественост иска война за освобождение, а не за завоюване на територии. Трето, управляващите в Русия са имали намерение да създадат независима Българска държава, а не да завоюват нова губерния (дори и само защото са разбирали, че това няма да им бъде разрешено от другите Велики сили.). Четвърто хиляди войници и офицери са проливали кръвта си със съзнанието, че освобождават братски поробен народ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pravda
Категория: Други
Прочетен: 242117
Постинги: 107
Коментари: 497
Гласове: 834
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930